Nissan-huolto

nissan korjaamokuva

Mielenrauha tulee vakiovarusteena, kun tuot Nissanisi meille. Valtuutettu Nissan-huolto ja sen hyväksytyt Nissan-mekaanikot käyttävät alkuperäisiä Nissan-varaosia ajoneuvosi huoltoon ja korjauksiin. Luotettava Nissan-merkkihuolto takaa sen, että meillä on kaikki tarvittavat työkalut huoltoon ja korjauksiin rikkoutumis- tai kolaritilanteen varalta.

Käytämme Nissan-huolloissa vain uusinta teknologiaa

Käytämme Nissan-huolloissa uusinta teknologiaa ja pystymme vastaamaan sinun ja autosi tarpeisiin tilanteesta riippumatta. Pikakorjauspalvelumme vaihtelevat kolhujen korjauksista ja korjausmaalauksesta tuulilasin korjaukseen tai vaihtoon. Moottoreihin ja vaihteistoihin liittyvissä korjauksissa tarjoamme vaihtoehdoksi tehdaskunnostettuja Nissan-osia, jotka huomioivat sekä ympäristön että budjettisi. Näin toimii laadukas Nissan-merkkihuolto. 

Lisätietoa huolloista Nissanin sivuilta

Nissan-merkkihuolto onnistuu myös laskulla tai osamaksulla

Meillä voit maksaa Nissan-huoltosi, kuten määräaikaishuoltosi, myös laskulla tai osamaksulla joustavasti ja saat aina 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Nissanin You+Nissan-asiakaslupaus

Sinulle, Nissan-yksityisasiakas, lupauksemme on voimassa aina. Liittymällä You+Nissan-etuohjelmaan pääset nauttimaan aktiivisesta huolenpidosta. Olemme sinua kohtaan aitoja, avoimia ja rehellisiä ja pidämme sinusta huolta. Tämä on meidän lupauksemme.

You+Nissan-etuohjelma sisältää mm.:

Nissan-tarjoukset

Nissan 2018 tarjoukset

Asiakas on aina ykkönen.