Katsastushuolto Tampere

Katsastushuolto onnistuu meillä kaikille automerkeille ja -malleille Tampereen toimipisteellämme. Asiantuntevalla katsastushuollolla ennen katsastusta varmistetaan, että autosi läpäisee katsastuksen puhtain paperein. Kunnostamme huollon yhteydessä autostasi kaikki sellaiset viat, jotka voisivat johtaa hylkäykseen. Halutessasi hoidamme huollon jälkeen myös varsinaisen katsastuksen puolestasi avaimet käteen -periaatteella. Jos olet jo käynyt katsastuksessa itse ja saanut mukaasi vikalistan, hoidamme autosi jälkitarkastuksen läpäisevään kuntoon.  

Katsastushuoltoa Tampereella asiakaslähtöisellä otteella

Käymme autosi huolellisesti läpi ja laadimme sinulle kustannusarvion mahdollisista korjaustöistä. Kaikista katsastushuollon yhteydessä tehtävistä toimenpiteistä luonnollisesti sovitaan etukäteen, jolloin tiedät tarkalleen, mitä autollesi tehdään ja millaisista kustannuksista puhutaan. Meille asiakaslähtöinen ja läpinäkyvä toimintatapa on suorastaan kunnia-asia.

Aika katsastushuoltoon kannattaa varata hyvissä ajoin ennen katsastusta. Ota meihin yhteyttä, kun katsastus alkaa olla ajankohtainen! 

 

Asiakas on aina ykkönen.