Palvelemme ma-pe 08:00-16:15 (aikavälillä 1.6.-30.9.2020).

Chrysler-, Dodge- ja Jeep-huolto Tampereella

Chrysler Dodge ja Jeep huolto Tampere 

Suoritamme Tampereen Lielahdessa laadukkaasti ja ammattitaidolla Chrysler-, Dodge- ja Jeep-huoltoja kaikenikäisiin ajoneuvoihin. Hoidamme niin auton käyttöikää pidentävän vuosihuollon, että akuutimmatkin korjaukset. Ota meihin yhteys puhelimitse tai nettisivujemme kautta ja saat tarjouksen huollosta.

Chrysler-, Dodge- ja Jeep-huolloissa käytössämme uusin teknologia

Tarjoamme monipuolisia palveluita tilanteesta riippumatta, ja tarjoamme palveluita monipuolisesti niin pikakorjauspalveluihin kuin moottorien ja vaihteistojenkin korjauksiin. Käytämme huolloissa aina laadukkaita varaosia.

Huollamme autosi myös takuuaikana valmistajan ohjeiden mukaisesti tehdastakuun säilyttäen. Huoltamalla autoasi säännöllisesti varmistat, että sen arvo ja suorituskyky säilyvät ennallaan. Meillä on käytössämme uusimman teknologian lisäksi ajantasainen tieto Chrysler-, Dodge- ja Jeep-huoltoihin ja -korjauksiin liittyvissä asioissa.

Auton huolto laskulla tai osamaksulla

Meillä voit maksaa huoltosi, kuten määräaikaishuoltosi, joustavasti myös laskulla tai osamaksulla. Saat aina 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Pyydä tarjous tai varaa aika yhteydenotto-sivultamme!

Asiakas on aina ykkönen.